keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Neulepiiri???

Olen tässä miettinyt että josko perustaisi ystävien kesken neulepiirin...

Onko kukaan teistä käynyt sellaisissa ja mitä siellä tehdään?
Jotkut lankakaupathan sellaisia ainakin järjestää... Tai ylipäätään oletko käynyt jossain muussa piirissä lukupiiri, rukouspiiri tai mitä niitä nyt sitten onkaan...

Kerro kokemuksesi minulle :)

5 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Minä kävin vuoden neuletapaamisessa, mutta siellä ei paljon porukkaa käynyt. Ja kun paikka oli kahvio, ei ollut kovin mukavaa virkkailla kaikkien nähden !

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Viehättävä kysymys! Toimin "vetovastuussa" vapaaehtoisena srk:n Naistenkerhossa, joka on aloittanut yli 40 vuotta sitten päiväkerholaisten äitien kerhona. Osa ladyistä on näitä Äitejä! Todella mukavaa puuhaa, lämpöä ja tukemista moninaisissa elämäntilanteissa jaetaan. Aikanaan he neuloivatkin yhdessä...Erittäin voimaannuttavaa kerhoilua, myös minulle nuorempana, työssäkäyvänä naisena. Suosittelen! Olen myös Martta ja kuluun Vaaka ry:n, vaikka olenkin hiljainen ja ujo. (uskooko tota ujoutta kukaan)

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Käsityökauppa on hyvä vaihtoehto... neulepiirille tms..

jantta kirjoitti...

En ole koskaan semmoseen osallistunu mutta osallistusin kyllä, jos lähimaastosta semmonen löytys :)

Elämää hetkessä kirjoitti...

Meillä on seurakunnan tiloihin perustettu muutama vuosi sitten käsityöpiiri, jossa käy kaiken ikäisiä. Kokoonnumme joka toinen viikko ja on kyllä itelle tosi ihana juttu ollut!! Jos vaan saatte jonkunlaisen piirin pystyyn, niin suosittelen. Siinä saa samalla mieltäänkin purettua, jos on jotain! :)